Посещения:
Днес: 22Общо: 126835

Програма за автосервиз

Информация за Складова Програма » Програма за автосервиз

     DI – AUTO.V3 – най-добрата програма за авточасти и автосервиз

 

   DI – AUTO.V3 е програма, без която управлението на вашия автосервиз или магазин за авточасти би било наистина тромав и затормозяващ процес. 

 

 

 Програмата ви дава възможност бързо и лесно да проследявате всички посещения на клиенти, извършените ремонти и наличността на частите. Този софтуер притежава лиценз за неограничен брой компютри, което го отличава от всички подобни складови програми. Използването му ви дава възможността за автоматично калкулиране на себестойността на продуктите в склада, както и за автоматична продажба в брой. С DI – AUTO.V3 можете да издавате фактури и гаранционни карти, както и да архивирате и възстановявате изтритите данни. Лесно можете да проследявате справките за наличности, доставки, стокообороти, печалби и стокови разписки.  С тази програма можете да поддържате неограничен брой фирми и едновременно да работят в базата данни неограничен брой потребители.

   Цената на програмата е 115,00лв с ДДС и с нея получавате лиценз за 1 година + 15 дни пробен период, в който можете да тествате възможностите на софтуера. Можете да поръчате DI – AUTO.V3 на тел: 0899 93 24 73 или на: http://skladov-softuer.com/skladovi-programi/programa-avtoserviz-avtochasti по всяко време.

   Ако се нуждаете от професионална помощ можете във всеки един момент да позвъните на посочения телефон или да се свържете със специалистите от компанията във формата за онлайн чат в сайта.