Посещения:
Днес: 4Общо: 122300

9. Продажби със Складова Програма

Ръководство за Работа » 9. Продажби със Складова Програма

ПРОДАЖБИ СКЛАДОВА ПРОГРАМА

За по-бързи продажби може да се използва баркод скенер. Сканирайки баркода на продукта той автоматично се добавя и се подготвя за продажба. Може да използвате и клавиатурата си. 
Складовата програма е направена да обслужва лесно както клиента така и оператора.
Започнете да въвеждате име на продукт или артикул, ще забележите, че програмата автоматично изписва имената на продуктите съдържащи въведените букви или номер.

ПРОДАЖБИ СКЛАДОВА ПРОГРАМА

При промяна на количества или отстъпка(-%), натиснете "ENTER" от клавиатурата или бутона в дясно "ОК".

За да изберете клиент на продажбата се насочете в дясно "Изберете Клиент". Започнете да изписвате името или булстат номера на клиента - програма ще Ви покаже само тези клиенти, които търсите. 

ПРОДАЖБИ СКЛАДОВА ПРОГРАМА

Избираме метод на плащане. По подразбиране е "В Брой", цената за плащане в този случай е 272,46лв.  Програмата автоматично изписва точно сумата за плащане, но ако клиента ви даде 300лв. и Вие искате програмата да изчисли колко ресто да върнете, въведе в полето 300 и натиснете "Напред" за да се актуализира цената:

ПРОДАЖБИ СКЛАДОВА ПРОГРАМА

Може да въведете и коментар за продажбата.

За да завършите на продажбата натиснете "ДОВЪРШИ", ще се отвори Стоковата Разписка.
Ако сте настройли автоматично принтиране програмата ще Ви подкани да принтирате, ако не може да използване иконката за принтиране, която се намира горе в дясно.